HomeServiciiDateEthernet Line

Ethernet Line

Contact

+40 0312 200 200Pentru mai multe detalii despre serviciile de Date apasati aici Apasati aici

Viteza, fiabilitate si incredere

Ethernet Line este solutia ideala pentru asigurarea conectivitatii si transferurilor de date intre birourile companiei dumneavoastra la nivel metropolitan, regional sau international. Serviciul va ofera conexiuni punct-la-punct sau punct-la-multipunct cu latime mare de banda, sigure si la costuri avantajoase intre retele locale proprii (LAN) sau centre de date. Solutia satisface in totalitate nevoile dumneavoastra in ceea ce priveste asigurarea unui back-up pentru volume mari de date, SAN, transferuri ample de date media, latenta redusa si video broadcasting, aplicatii de productie si distributie.

 

Beneficii

  • Asigurarea conexiunii intre birourile companiei, oriunde ar fi acestea localizate
  • Fiabilitate si performanta a serviciilor, asigurate prin SLA
  • Asistenta completa si proactiva 24 x 7 in Network Operations Centers (NOC)
  • Reducerea costurilor si cheltuielilor administrative datorita optiunilor topologice flexibile
  • Imbunatatirea protectiei datelor critice printr-o retea sigura si robusta.
  • Interoperabilitate cu tehnologia LAN standard


Resurse
 
Prezentare generala Aplicatii Specificatii Acoperirea serviciului
Serviciul Ethernet Line va permite sa realizati conexiuni punct-la-punct sau punct-la-multipunct intre LAN-uri, servere si memorii de stocare, pentru transferuri de date securizate, la costuri avantajoase.Serviciul GTS Ethernet Line poate fi livrat in doua variante:
 
  • Ethernet Private Line (EPL) – serviciu bazat pe porturi de date, care va permite sa gestionati cu usurinta protocoalele de date si sa creati propriile VLAN-uri. Serviciul EPL ofera un grad ridicat de transparenta privind protocolul de date. Prin configurarea mai multor ID-uri de CE-VLAN, puteti crea si gestiona conexiuni virtuale multiple, pe acelasi port, pentru diferite aplicatii de business.
 
  • Ethernet Virtual Private Line (EVPL) – Acest serviciu bazat pe porturi + VLAN (802.1Q) ofera o transparenta limitata a protocolului. Serviciul EVPL este o varianta simplu de gestionat, dar cuprinzatoare, care ofera posibilitatea de multiplexare a serviciilor (solutie punct-la-multipunct) la locatia utilizatorului final.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne.

GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.