HomeServiciiCloudNetwork Storage

Network Storage

Contact

+40 0312 200 200Pentru mai multe detalii despre serviciile de Cloud apasati aici Apasati aici

Stocare online scalabila si flexibila

Network Storage este o solutie administrata de stocare date, accesibila pentru orice tip de conectivitate. Cand aveti nevoie de mai mult spatiu de stocare pentru datele dumneavoastra, serviciul GTS elimina analizele, planificarile tehnice si achizitionarea de echipamente de stocare. Salvati timp si resurse si nu mai asteptati livrarea si instalarea echipamentelor. Network Storage ofera metode rapide de stocare si acces la datele, arhivele si fisierele de orice tip pe care doriti sa le stocati.

Profesionalismul serviciilor Cloud ale GTS Telecom este recunoscut atat de catre clientii nostri cat si de institutii acreditate, oferta GTS Virtual Hosting fiind desemnata castigatoare de juriul premiilor EuroCloud Romania 2013 in cadrul categoriei - "Cea mai buna Oferta de Cloud" - Infrastructura ca Serviciu. Premiul reconfirma calitatea Serviciilor Cloud pentru mediul de business.

Beneficii

  • Acces facil si rapid la spatiu nelimitat de stocare, eliminand activitatile de dimensionare si provizionare
  • Reduce cheltuielile de capital, oferind posibilitatea de a va focusa pe activitatile importante ale afacerii Dvs.
  • Construirea unei structuri de costuri previzibile si eficiente
  • Accesarea spatiului de stocare prin diferite protocoale standard (NFS, CIFS)
  • Asistenta completa si proactiva 24 x 7 in Network Operations Centers (NOC)


Resurse

Prezentare generala Aplicatii Specificatii Acoperire serviciu
Network Storage este un serviciu de stocare online la nivel de fisiere, accesibil peste orice tip de conectivitate. Serviciul functioneaza ca un server de fisiere ce ruleaza pe o platforma hardware si software cu o configuratie ce ofera redundanta inalta.
Cu Network Storage nu veti mai plati in avans costurile pentru echipamentele de stocare si mentenanta. Beneficiati de acces la spatiu de stocare la costuri reduse, securizat, cu capacitati incepand de la  10 GB pana la 100 TB.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne.

GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.