Cloud

Contact

+40 0312 200 200Pentru mai multe detalii despre serviciile de Cloud apasati aici Apasati aici
Suita de servicii cloud Romania a GTS ofera infrastructurii dumneavoastra de calcul beneficiile unei agilitati si flexibilitati de neegalat. Solutiile noastre de cloud public, privat sau hibrid sunt ideale pentru organizatii de toate dimensiunile, de la producatorii si furnizorii de servicii de consum, pana la institutiile financiare si guvernamentale. Mediul de calcul de prima clasa pe care vi-l punem la dispozitie este scalabil si poate fi adaptat pentru a raspunde nevoilor in schimbare ale afacerii dumneavoastra. Serviciile noastre extinse de data storage si backup va ajuta sa va protejati datele vitale. Nivelul enterprise al serviciilor cloud computing, sustinut de inginerii experimentati si certificati, va asigura ca serviciile dumneavoastra sunt disponibile permanent pentru utilizatorii finali.


Premiile EuroCloud Europe 2016 si RoCloud 2015 

Suita de servicii GTS Cloud este castigatoarea premiului EuroCloud Europe pentru "Cel mai bun serviciu cloud pentru piete orizontale".
In 2013 EuroCloud Romania a desemnat serviciul GTS "Cea mai buna Oferta de Cloud-IaaS".
Aceste distinctii reconfirma calitatea Serviciilor Cloud pentru mediul de business.


 

Comitetul de Excelenta al Asociatiei Romane pentru Cloud Computing (RoCloud) a acordat GTS Telecom Premiul pentru excelenta in centrul de date si leadership in servicii cloud de infrastructura (IaaS) in 2015.
Ne bucura desemnarea GTS Telecom ca unul dintre liderii pietei locale de servicii de cloud computing in 2015.

Virtual Hosting Environment

Dinamism IT

Virtual Private Server

O solutie inteligenta

Dedicated Storage

Stocare scalabila si flexibila

GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.