Voce

Contact

+40 0312 200 200Pentru mai multe detalii despre serviciile de Voce apasati aici Apasati aici

Comunicatii care va ajuta sa va dezvoltati afacerea

Indiferent de domeniul de activitate al companiei dumneavoastra, trebuie sa fiti accesibili atat pentru clientii potentiali, cat si pentru cei existenti. Angajatii dumneavoastra au nevoie de instrumente fiabile, care sa dezvolte si sa consolideze comunicarea cu clientii si partenerii.

Serviciul de Voce fixa este o solutie de voce completa, sigura si eficienta, pentru toate tipurile de business. Gama noastra larga de planuri tarifare va va ajuta sa va optimizati bugetele – indiferent de dimensiunea companiei si de nevoile de comunicare. GTS ofera functionalitatea IP Centrex pentru clientii dispersati geografic, dar in cautarea unei solutii de voce complete. Intelegem importanta operatiunilor de afaceri si va putem migra cu usurinta pe platformele de voce GTS, cu posibilitatea de a va pastra numerele de telefon actuale.

 

Beneficii

  • Posibilitatea de a asigura continuitatea operatiunilor, fara intreruperi
  • Planuri tarifare flexibile, de la tarif unic la tarifare in functie de consum
  • Investitie redusa de capital
  • Conectarea locatiilor clientului, indiferent de localizarea acestora
  • Tranzitie simpla si fara probleme catre platforma de voce GTS
  • Solutie flexibila, ce poate fi adaptata la cerintele dumneavoastra specifice
  • Asistenta completa si proactiva 24 x 7 in Network Operations Centers (NOC)
Prezentare generala Aplicatii Specificatii Acoperirea serviciului
GTS Voice este o solutie de comunicare de voce complexa, la costuri avantajoase, fiabila, potrivita pentru companii de orice dimensiune. 

Componente cheie:

  • Functionalitati PBX: Puteti alege ce optiune se potriveste cel mai bine pentru compania dumneavoastra ; optiuni incluse:  Virtual PBX / IP Centrex si Managed PBX

  • Optiuni acces: GTS suporta toate tehnologiile moderne. Aveti posibilitatea de a alege 6 tipuri de optiuni.

  • Planuri tarifare Voce: Alegeti ce plan tarifar se potriveste cel mai bine cu cerintentele dumneavoastra

Solutia noastra de comunicatii pentru business ofera o combinatie de caracteristici de baza, calitate digitala, comunicare nelimitata catre toate destinatiile, numere personalizate pentru clienti si suport complet pentru numerele portate.

Putem oferi GTS Voice printr-o gama larga de solutii tehnice, astfel incat sa asiguram o integrare facila cu infrastructura IT a companiei dumneavoastra. Portabilitatea numerelor garanteaza o migrare fara probleme catre GTS. Fie ca doriti sa conectati o singura locatie sau sute de locatii in cadrul unui singur PBX, compania dumneavoastra va beneficia de functionalitatea IP Centrex.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne.

GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.