Private Cloud

PRIVATE CLOUD

Resurse dedicate, nu partajate
Securitate sporită pe rețea independentă
Performanță sporită
Capacitate de adaptare

Cere Ofertă

CE ESTE GTS PRIVATE CLOUD?

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Private Cloud îți pune la dispoziție o platformă de virtualizare dedicată, proiectată conform nevoilor specifice ale companiei tale, în concordanță cu cele mai bune practici în domeniu.

GTS Private Cloud este serviciul ideal atunci când:

- nevoile de calcul ale companiei sunt previzibile și bine definite

- condițiile de securitate, de compliance sau ale modelului de business cer control direct asupra mediului de lucru

- dorești acces la resurse dedicate, pe care nu le împarți cu alți clienți.

Poți combina cloudul public cu GTS Private Cloud pentru a crea un cloud hibrid, ce permite o organizare optimă atunci când este nevoie de mai multă putere de procesare.

Ca și client GTS Private Cloud poți opta pentru:

- pachetul complet, în care specialiștii noștri fac configurarea și mentenanța

- varianta în care configurați chiar voi hardware-ul, după specificațiile noastre.

În plus, îți putem pune la dispoziție hardware dedicat, alocat exclusiv companiei tale, pentru maximum de securitate: este soluția GTS Cloud Integral Privat.

KEY FACTS

 • Sigur

  Nu împarți resursele cu nimeni altcineva. Ai control și securitate sporită datorită hardware-ului dedicat.

 • Scalabil

  Ai aceeași scalabilitate și aceeași eficiență ca într-un cloud public, prin achiziție de hardware suplimentar.

 • Infrastructură bine dimensionată

  GTS Private Cloud are capacitatea să facă față unui necesar mare de putere de calcul sau de spațiu de stocare.

 • Resurse dedicate

  Resursele fiind dedicate și exclusive, folosirea lor este optimizată, deci te poți baza pe performanțe mai bune.

DE CE GTS PRIVATE CLOUD?

GTS Private Cloud este soluția ideală dacă nu dorești să apelezi la soluții publice, din motive de securitate sau pentru a respecta diferite norme și protocoale interne ale companiei tale.

Treci la nivelul superior de siguranță

Față de protocoalele de criptare și firewalluri, GTS Private Cloud este un nivel superior de siguranță, esențial atunci când compania ta folosește și stochează date sensibile sau confidențiale.

Fără riscuri generate de subdimensionarea capacității

GTS Private Cloud are flexibilitatea care îți permite să recalibrezi resursele conform nevoilor, prin achiziție suplimentară de hardware.

Servicii customizabile

Poți opta pentru pachet de servicii suplimentare la cerere sau pentru asistență.

Conectare simplă

Conectarea la GTS Private Cloud se poate face prin internet sau printr-o rețea privată.

CÂND AI NEVOIE DE GTS PRIVATE CLOUD?

T0

Situația

Bănci. Companii de leasing. IFN-uri. Companii farmaceutice sau din industria muzicală… Indiferent de domeniul de activitate, oamenii de afaceri au realizat la un moment dat că migrarea spre cloudul privat aduce numeroase avantaje. Reglementările în vigoare, GDPR-ul, normele de funcționare sau pur și simplu organizarea internă impun un asemenea pas.

T1

Soluția

GTS Private Cloud este soluția atunci când compania ta lucrează cu date sensibile și critice. În plus, dacă aveți sedii în diverse locații, de exemplu, este important ca datele să fie accesibile ușor de oriunde și să fie în siguranță.

T2

Rezultatul

Vulnerabilitatea companiei tale la dezastre (naturale și nu numai) se reduce foarte mult. Costurile pe termen lung scad, datorită flexibilității ofertei GTS Private Cloud. Angajații colaborează mai eficient atunci când conectarea la aceleași date se face din locații diferite.

TESTIMONIAL
Porsche România

“Relația noastră cu GTS datează încă din 2003, timp în care soluțiile de comunicare oferite de aceștia au fost ajustate și adaptate ca să răspundă cât mai rapid și eficient la nevoile noastre.

Cu seriozitate, promptitudine și profesionalism, echipa de experți GTS a reușit să dezvolte un pachet complet de servicii integrate de IT&C, personalizate pe cerințele noastre de business, simplificându-ne astfel tot procesul de comunicare cu angajații și distribuitorii auto din întreaga țară.”

PARTENERI

APLICAȚII

Când alegi GTS Private Cloud poți opta pentru două tipuri de serviciu.

 • Găzduit: Compania ta folosește servere dedicate, care nu sunt împărțite cu nimeni altcineva. Specialiștii noștri configurează rețeaua, administrează și mențin la zi hardware-ul și software-ul. Compania ta are propria echipă de IT.
 • Administrat: Un mediu găzduit în care specialiștii noștri se ocupă de fiecare aspect al serviciilor de cloud. Este o alegere bună dacă nu ai angajați care să se ocupe de un cloud privat. Flexibilitatea crescută și comunicarea sunt elementele principale și esențiale ale serviciului GTS Private Cloud. În funcție de ce nevoi, provocări sau obiective are compania ta, experții noștri te vor ghida către cele mai potrivite soluții.

Din experiența noastră, trecerea la GTS Private Cloud înseamnă pentru mulți clienți încărcare mai mică, cheltuieli reduse, performanțe mai bune și integrare facilă cu noile tehnologii.

Descoperă alte soluții

Virtual Hosting Environment

Virtual Hosting Environment

GTS Virtual Hosting Environment este serviciul nostru de cloud public. O soluție personalizată care îți oferă resurse de calcul...

Colocare Server

Colocare Server

GTS Colocare este serviciul pe care l-am conceput special pentru ca tu să ai liniștea că infrastructura esențială a companiei tale este în siguranță, în centrele de date GTS.

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS este serviciul de comunicații de date între rețelele locale (LAN) și alte sisteme computerizate folosite de compania ta, printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

Firewall as a Service

Firewall as a Service

GTS Firewall as a Service este o soluție de securitate completă, de tip Next-Generation Firewall și care acoperă funcționalități precum IPS, antivirus, analiză trafic criptat, antispam etc.  

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?