GTS Cyber Security

GTS Cyber Security

Oricare ar fi riscurile cibernetice care pot pune probleme companiei tale, știm cum să le prevenim, cum să le răspundem și cum să le reducem consecințele.

Cere Ofertă

BUSINESS CHALLENGE

Dinamismul lumii moderne oferă companiilor noi și noi oportunități de dezvoltare, dar aduce și riscuri de securitate din ce în ce mai multe și mai diverse.

Calitatea măsurilor de protecție, de răspuns și de recuperare după un eventual incident este unul dintre fundamentele dezvoltării. Pentru businessurile de toate mărimile și din toate domeniile.

Munca la distanță este din ce în ce mai folosită. Cu GTS Firewall as a Service, tot traficul unei companii, indiferent de sursă, este adunat în cloudul public GTS, unde sunt aplicate politici de securitate unitare pentru toate locațiile și utilizatorii din compania respectivă.

În creștere este și preocuparea companiilor pentru a avea un Business Continuity Plan: strategia și pașii concreți de urmat atunci când survine un incident cibernetic sau de altă natură, care poate opri activitatea. GTS Disaster Recovery as a Service este o parte esențială a planului de continuitate: specialiștii noștri fac copii de siguranță ale mediului informatic, stabilesc frecvența și implementează infrastructura pentru o recuperare rapidă și eficientă a datelor și reluarea, cu costuri minime, a activității companiei afectate.
 

KEY FACTS

  • Esențial pentru continuitatea businessului

    Protecție adecvată. Măsuri de răspuns rapide și puternice. Recuperare rapidă.

  • Suport specializat 24/7

    Ai acces permanent la echipa noastră de specialiști certificați în securitate cibernetică.

  • Protecție permanentă

    Update-urile de securitate pentru toate softurile pe care le folosim sunt făcute automat.

SOLUȚII DE SECURITATE CIBERNETICĂ

Security Audit Solutions

Security Audit Solutions

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Security Audit Solutions îți pune la dispoziție o echipă de experți în securitate care testează...

Anti-DDoS

Anti-DDoS

Atacurile de tip Distributed Denial of Service (DDoS) sunt una dintre cele mai grave amenințări cu care se poate confrunta compania ta

Firewall as a Service

Firewall as a Service

GTS Firewall as a Service este o soluție de securitate completă, de tip Next-Generation Firewall și care acoperă funcționalități precum IPS, antivirus, analiză trafic criptat, antispam etc.  

Disaster Recovery as a Service

Disaster Recovery as a Service

GTS Disaster Recovery as a Service îți permite restaurarea sistemelor, infrastructurilor și a datelor critice, precum și reluarea activității în urma unor dezastre naturale, breșe de securitate sau erori umane.

DE CE GTS CYBER SECURITY?

Încă de la începuturile GTS, în 1993, am fost conștienți de importanța securității cibernetice.
Am învățat de-atunci continuu, zi de zi, proiect cu proiect. Și fiecare provocare ne-a arătat căi noi prin care să fim mai buni, pentru liniștea clienților noștri și stabilitatea businessurilor lor.

Securitate next-generation

Tehnologie de ultimă generație, inclusiv Machine Learning.

Mai simplu pentru tine

Nu te mai ocupi de dimensionare și achiziții, nu mai faci cheltuieli de capital legate de securitatea cibernetică a companiei tale.

Resurse de top

Centre de date solide. Echipamente și software de la parteneri de renume.

Sursă de credibilitate

Evitând sau reducând efectele dezastrelor, businessul își păstrează intactă imaginea de brand serios.

TESTIMONIAL
Fan Courier

“Expertiza tehnică și profesionalismul arătat de specialiștii GTS Telecom, împreună cu calitatea serviciilor furnizate sunt baza unei colaborări pe termen lung. Ne bucurăm să recomandăm serviciile GTS Telecom tuturor celor care sunt în căutarea unor soluții de calitate dar și a unui partener de încredere.”

PARTENERI

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?