Disaster Recovery as a Service Any to Any

Disaster Recovery as a Service Any to Any

Replicare locală sau off-site
Flexibil în implementare
Protecție în regim self-service
Criptare end-to-end

Cere Ofertă

CE ESTE GTS DRAAS ANY TO ANY?

Cu GTS DRaaS Any to Any, compania ta beneficiază de calitatea soluțiilor noastre de Disaster Recovery indiferent de infrastructura aleasă.

Specialiștii noștri pot replica orice soluție de tip fizic sau virtualizat (Hiper-V, VMware, OpenStack etc.) în orice infrastructură (server fizic, cloud privat, cloud public), atât în centrele de date GTS, cât și la alți furnizori de cloud public.
 
Poți opta, de exemplu, pentru o infrastructură de servere virtuale găzduită fie local, fie într-un centru de date privat sau public (GTS sau alți furnizori de cloud public). Site-ul de Disaster Recovery este o altă infrastructură de servere virtuale găzduită fie local, fie în alt centru de date privat sau public (GTS sau alți furnizori de cloud public).

Combinațiile sunt nenumărate, de aceea am conceput GTS DRaaS Any to Any ca pe un serviciu flexibil. Fie că ai sau nu buget sau echipă de IT specializată în Disaster Recovery, poți folosi pachetul nostru integrat, rapid și sigur de replicare.

KEY FACTS

 • Replicare

  Failover rapid și flexibil al unor VM anume sau al unui întreg sistem.

 • Restaurare

  Failback cu zero pierderi și întrerupere minimă pentru utilizatori.

 • Analiză și recomandări

  Inginerii noștri fac evaluarea și oferă consultanță pentru construirea unei arhitecturi moderne.

 • Flexibilitate

  Parametrul RPO poate fi setat confrom cerințelor tale: de la 15 minute până la 24 ore. Până la 24 de versionări pentru restore points.

DE CE GTS DRAAS ANY TO ANY?

Compania ta activează într-o lume din ce în ce mai complexă și mai competitivă. Riscurile de business și de imagine aduse de oprirea activității sunt prea serioase ca să le poți tolera.
 

Repornire rapidă

În caz de dezastru, repornirea rapidă a sistemelor este esențială atât financiar, cât și pentru reputația companiei tale.

Delegare către experți

Cu GTS DRaaS, eviți scenariile complexe de implementare a unei soluții proprii. Primești suportul integral de la specialiștii noștri.

Complet și complex

Numeroase funcții automatizate și multiple integrări cu soluții private sau publice.

Ușor de folosit

Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice avansate pentru a folosi pachetul. Folosești o interfață grafică integrată în vCenter.

Alegi infrastructura care ți se potrivește

Replicăm orice soluție, fizică sau virtualizată, în orice infrastructură: server fizic, cloud privat, cloud public.

Costuri predictibile

Știi din start ce ai de plătit în fiecare lună.

CÂND AI NEVOIE DE GTS DRAAS ANY TO ANY?

T0

Situația

Companiile, și nu doar ele, sunt expuse continuu riscurilor care pot duce la întreruperea activității. Pene de curent sau probleme de rețea, erori software sau de IT, dezastre naturale sau atacuri cibernetice. Revenirea rapidă la funcționare este vitală pentru ca afacerea să rămână competitivă.

T1

Soluția

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS DRaaS Any to Any îți pune la dispoziție experiența unei echipe de specialiști și procedurile noastre testate. Soluția pe care ți-o recomandăm este adaptată cerințelor specifice domeniului tău și variantei de infrastructură pe care o preferi.

T2

Rezultatul

Ai siguranța că sistemele pe care le folosești repornesc rapid după oprirea provocată de evenimentul nedorit, reducând impactul acestuia în viața companiei tale.

TESTIMONIAL
Porsche

“Relația noastră cu GTS datează încă din 2003, timp în care soluțiile de comunicare oferite de aceștia au fost ajustate și adaptate ca să răspundă cât mai rapid și eficient la nevoile noastre. Cu seriozitate, promptitudine și profesionalism, echipa de experți GTS a reușit să dezvolte un pachet complet de servicii integrate de IT&C, personalizate pe cerințele noastre de business, simplificându-ne astfel tot procesul de comunicare cu angajații și distribuitorii auto din întreaga țară.”

PARTENERI

APLICAȚII

GTS DRaaS Any to Any este definit de flexibilitate. Ai acces la experiența specialiștilor noștri, oricare ar fi varianta de backup care ți se potrivește: server fizic sau virtualizat, în cloud public sau privat, în centrele noastre de date sau la alți furnizori.

În momentul în care soluția principală devine nefuncțională, site-ul de Disaster Recovery preia activitatea companiei tale.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

Malina Postolache
Customer support

Salut, cu ce te putem ajuta?