HomeGTS TelecomComunicate de presa

Comunicate de presa

GTS Telecom intra pe piata de servicii Firewall as a Service cu noua platforma de securitate cibernetica

07.03.2019 | Bucuresti | Comunicate de Presa

GTS Telecom, unul dintre principalii furnizori de servicii IT&C cu tehnologii de ultima generatie din Romania, intra pe piata de servicii FWaaS (Firewall as a Service) prin dezvoltarea unei platforme care le permite clientilor securizarea conexiunii la Internet si a serverelor fizice sau virtuale gazduite in centrele de date ale furnizorului. Noul serviciu contribuie la gestionarea intr-un mod cat mai flexibil a securitatii cibernetice a clientilor GTS Telecom.
 
Integrata in infrastructura GTS, noua platforma FWaaS permite cresterea nivelului de protectie impotriva atacurilor cibernetice, fara alocarea din partea clientilor a unor resurse suplimentare pentru achizitionarea de echipamente performante si licente costisitoare. Implementarea  platformei Firewall as a Service include asigurarea unei configuratii de tip high-availability si gazduirea acesteia in centrul de date propriu, mentenanta si  upgrade-urile ramanand in responsabilitatea GTS Telecom. Aceasta solutie se adreseaza tuturor companiilor care utilizeaza o conexiune la Internet sau servicii de Cloud si colocare furnizate de GTS, permitandu-le analiza si filtrarea informatiilor transmise prin internet, protejarea datelor companiei si ale angajatilor, dar si reducerea riscurilor unor atacuri cibernetice.
 
Pe masura ce companiile se expun din ce in ce mai mult la transformarea digitala, acestea au nevoie de tehnologii moderne de protectie, cu un grad ridicat de flexibilitate si disponibilitate. Noua solutie de securitate cibernetica GTS Firewall as a Service ofera aceasta adaptabilitate necesara clientilor nostri pentru a-si desfasura activitatea online in siguranta, astfel incat acestia sa se poata concentra mai degraba pe aspectele de crestere ale afacerii lor. Credem ca acest serviciu va atrage venituri totale in valoare de aproximativ 200.000 euro in urmatorii 2 ani.” a declarat Razvan Stoica, director general al GTS Telecom.
 
Noul serviciu GTS FWaaS este disponibil in trei tipuri de abonament - Basic, Premium si Professional, in functie de cerintele clientilor. Acestia beneficiaza de suport si mentenanta oferite de GTS pe tot parcursul contractului, dar au inclusiv si posibilitatea sa-si gestioneze serviciul cu resursele proprii, raspunzand astfel nevoilor extrem de specifice de securitate ale business-ului respectiv.
 
Interesul crescut din partea clientilor nostri pentru acest tip de serviciu ne-a determinat sa investim in dezvoltarea platformei GTS FWaaS, folosind echipamente firewall de noua generatie si infrastructura noastra existenta. Clientii primesc consultanta din partea specialistilor GTS pentru configurarea si implementarea solutiei, precum si ajustarea acesteia in functie de cerintele specifice de securitate ale companiei” spune Sorin Draghici, director de vanzari al GTS Telecom.
 
Prin lansarea noului serviciu de FWaaS, GTS Telecom isi completeaza astfel gama de servicii de securitate, care include GTS Anti DDoS, managed network security prin gestionarea de firewall hardware, produse anti malware si solutii integrate de securitate (supraveghere video, control acces, detectie si alarmare la efractie si incendiu).
 
Cu o activitate pe piata din Romania de peste 25 de ani, GTS Telecom, membra a Deutsche Telekom, este una dintre cele mai longevive companii romanesti si un partener de incredere pentru serviciile de telecomunicatii pe piata locala. Compania IT&C pune la dispozitia clientilor sai un portofoliu extins de servicii nationale si internationale ce consta in solutii de tip Cloud, servicii de colocare, backup si Disaster-Recovery in data centerele proprii din Bucuresti si Cluj-Napoca, servicii de acces internet si anti DDoS, servicii de date si voce.
 
 
Despre GTS Telecom:
GTS Telecom este unul dintre principalii furnizori de servicii unul dintre principalii furnizori de servicii IT&C cu tehnologii de ultima generatie din Romania. GTS furnizeaza solutii nationale si internationale de servicii de tip Cloud, colocare, backup si Disaster-Recovery in centrele de date proprii din Bucuresti si Cluj, servicii de acces internet si anti-DDoS, servicii de date si voce. Compania administreaza o retea extinsa de Ethernet si MPLS, bazata pe o infrastructura solida de fibra optica. In iunie 2014 GTS Telecom este achizitionata de Deutsche Telekom, ca parte din grupului GTS Central Europe, compania continuand sa opereze independent in Romania.
Compania numara aproximativ 130 de angajati si are sediul central in Bucuresti.
Pentru mai multe informatii, accesati: www.gts.ro

Back

GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.