HomeGTS TelecomParteneriate

Parteneriate

Parteneriate - IT&CCisco - Partener   Premier Bitdefender - Partener GoldParteneriate - Sisteme Integrate de Securitate


Apollo Security Systems este unul din liderii mondiali in dezvoltarea si productia de sisteme de control acces si  securitate integrata. Produsele sale sunt instalate in mii de locatii din peste 70 de tari.


ASSA ABLOY
este lider global in solutii de inchidere inteligente  care ofera siguranta si confortul necesar utilizatorilor finali.


Gunnebo este un lider mondial in furnizarea echipamentelor si sistemelor de securitate, avand o abordare completa care include designul, productia, instalarea si pachete personalizate de servicii si mentenanta. Solutiile Gunnebo includ cash management, securitate electronica, porti si usi de acces, seifuri si securitate perimetrala.Pelco prin Schneider Electric este lider mondial in produse si tehnologii de supraveghere video profesionale si sisteme de securitate, cu o prezenta locala in 136 de tari si peste 1.500 de parteneri din intreaga lume.
     

Future Fiber Technologies (FFT) produce si comercializeaza o gama larga de sisteme de detectare si localizare a intruziunilor prin fibra
optica pentru securitatea perimetrala, a conductelor si a retelelor de petrol si gaze, solutiile FFT sunt printre cele mai eficiente din lume privind asigurarea si protectia de active si infrastructuri critice.
 
  

Magnetic Autocontrol GmbH produce si comercializeaza bariere magnetice si porti electronice pentru controlul accesului persoanelor si vehiculelor. Ofera produse de control al accesului vehiculului, cum ar fi controlul accesului, parcarea si barierele de taxare; produse de acces controlate pentru pietoni, inclusiv controale de acces, produse de colectare a tarifelor automate, produse de imigrare si produse de protectie perimetrala. Produsele companiei sunt utilizate in parcari publice, spatii comerciale, intrari, statii de taxare, garaj de parcare, parcare subterana, parcare in aer liber, locuri de control al biletelor, aeroporturi si spatii publice / private.
TeleRadio Engineering Pte Ltd este lider mondial in productia de sisteme de supraveghere sub vehicule. Seria UV ™ a sistemelor de supraveghere sub vehicule UV1, UV2 si UV3 sunt recunoscute drept cele mai rapide si precise sisteme de detectie. Printre clientii TeleRadio se numara cei din sectoarele de aparare, securitate si comercial.Agent Video Intelligence (Agent Vi ™) este cel mai important furnizor global de soluții de analiză video cu arhitectură deschisă. Oferta complexă de analiză video furnizata de catre AgentVi include atat produse software pentru instalări locale, precum și SaaS (Security as a Service) bazat pe instalari in cloud, cu capabilități variind de la analiza video în timp real și alerte, la căutare video și inteligență de afaceri. Soluțiile AgentVi sunt integrate pe deplin cu o varietate de camere, encodere, sisteme de management video (VMS) și software de automatizare a alarmei.

NEC afișează capacități extinse în tehnologii avansate și soluții care sunt aliniate la provocările cu, care se confruntă organizațiile. Lider in domenii ca biometrie, analiză video și analize mari de date, acestea sunt încorporate în diverse soluții orientate pe verticale care abordează provocările de securitate în diferite scenarii. Cu ani de experiență în soluții de securitate, NEC își păstrează angajamentul față de viziunea sa "Safer City" cu soluții care duc la un rezultat avantajos pentru toate părțile interesate.

GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.