HomeGTS TelecomDistinctiiCarrier Ethernet Award

Carrier Ethernet Award

GTS Central Europe a fost distins cu MEF (recunoastere de prestigiu a Metro Ethernet Forum "Carrier Awards Ethernet" EMEA 2013 la categoria Best Marketing.
A fost al treilea an in care GTS a primit premiul MEF ca lider in domeniul serviciilor Ethernet. GTS a fost,de asemenea, in finala altor categorii:

Best Carrier Ethernet Business Application,  Best Wholesale Ethernet Service si Service Provider of the Year.
 

Premiile MEF Carrier Ethernet recunosc excelenta in managementul de dezvoltare, comercializare și livrare a Serviciilor Carrier Ethernet. Sunt oferite anual in America de Nord, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu & Africa, in regiunea Caraibelor si in America Latina.

GTS a fost premiata pentru focalizarea si succesul avut in dezvoltarea si executarea initiativelor si programelor de marketing implementate pentru serviciile Ethernet în regiune. Aceasta a inclus lansarea unui nou site web cu mai multe informatii despre produse si un aspect mai eficient pentru clienti prin caracteristicile produsului mai inovatoare axate pe managementul clientilor si vizibilitate atat in tarile on-net cat si off-net, adoptarea mai mare de Ethernet în tarile invecinate, numar tot mai mare de Ethernet NNI implemantat si o crestere semnificativă a veniturilor si numarului de servicii.

"Premiatii Colt Technology Services si GTS Central Europe, cat si finalistii din acest an, pot fi mandri de realizarile lor intr-o piata dinamica si competitiva precum cea a serviciilor Ethernet, a spus Nan Chen, Presedinte al MEF”.

 Aceste realizari confirma abilitatea companiei GTS de a dezvolta servicii inovative Ethernet si ii  confera o pozitie puternica pe piata ca lider in livrarea serviciilor Ehernet de prima clasa  in regiunea EMEA.

Despre MEF:
MEF este o alianta industriala la nivel mondial care cuprinde mai mult de 220 ​​de organizatii, inclusiv furnizorii de servicii de telecomunicatii, MSO cablu, producatori de echipamente de retea / software, furnizori de semiconductori si organizatii de testare. Misiunea MEF este de a accelera adoptarea la nivel mondial de retele si servicii Ethernet Carrier-clasa. MEF dezvolta specificatiile tehnice Carrier Ethernet si acordurile de implementare avand misiunea de a promova interoperabilitatea si desfasurarea de Carrier Ethernet la nivel mondial.

GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.