HomeGTS TelecomCertificari si parteneriate

Certificari si parteneriate


Licenta ONJN clasa a II-a, pentru activitatea de management si facilitati de
gazduire pe platforma de jocuri     
            
GTS Telecom detine Licenta pentru activitatea de management si facilitati de gazduire pe platforma de jocuri, acordata, pentru o perioada de 10 ani, prin Decizia Oficiului National pentru Jocuri de Noroc nr. 882, din data de 19.05.2016. Aceasta reprezinta certificarea calitatii serviciior GTS Data Center si ne asigura dreptul legal de a gazdui echipamentele si datele organizatorilor de jocuri de noroc traditionale si online in centrele de date din Bucuresti si Cluj-Napoca.
 

Certificari ISO 9001 si 27001 in vigoare                    
GTS Telecom a implementat și operează un Sistem de Management al Securitatii Informatiei in conformitate cu cerințele ISO 9001 si ISO/IEC 27001 in vigoare, certificat de DNV Business Assurance.
Politica GTS în domeniul securitatii poate fi gasita aici.
 


Declaratia de compliance ISO 27018   
Pentru a raspunde complet si profesionist cerintelor clientilor sai de cloud si datacenter,
GTS Telecom este conform si cu cerintele standardelor ISO/IEC 27018: 2014
Declaratia GTS privind compliance cu ISO 27018 poate fi gasita aici.


Declaratia de compliance ISO 27002                   
Declaratia GTS privind compliance cu ISO 27002 poate fi gasita aici.
 

Certificare MEF
GTS Telecom este membru al MEF, o alianta globala a industriei, care actioneaza ca organism de standardizare pentru serviciile Carrier Ethernet. Valorificand avantajul accesului direct la specificatiile tehnice si la noile standarde definite de MEF, GTS si-a certificat cu succes serviciile Ethernet, asigurand conformitatea serviciilor GTS Ethernet Line si GTS Ethernet VPN cu specificatiile tehnice MEF 9 si MEF 14.

Alte certificari
Compania detine certificari ISO 14001 si OHSAS 18001.
Politica GTS în domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale poate fi gasita aici.

GTS a finalizat programul de certificare pentru profesionistii in telecomunicatii si retele. Astfel, inginerii nostri sunt printre primii din lume care au primit certificarea profesionala MEF.
GTS este primul operator din regiunea Europei Centrale si de Est care a obtinut aceste certificari, ceea ce ne confirma pozitia de lider pe pietele de Carrier Ethernet din aceasta parte a Europei.ParteneriateCisco - Partener   Premier Bitdefender - Partener GoldParteneriate - Sisteme Integrate de Securitate
Apollo Security Systems este unul din liderii mondiali in dezvoltarea si productia de sisteme de control acces si  securitate integrata. Produsele sale sunt instalate in mii de locatii din peste 70 de tari.

ASSA ABLOY este lider global in solutii de inchidere inteligente  care ofera siguranta si confortul necesar utilizatorilor finali.
Gunnebo este un lider mondial in furnizarea echipamentelor si sistemelor de securitate, avand o abordare completa care include designul, productia, instalarea si pachete personalizate de servicii si mentenanta. Solutiile Gunnebo includ cash management, securitate electronica, porti si usi de acces, seifuri si securitate perimetrala.


Pelco prin Schneider Electric este lider mondial in produse si tehnologii de supraveghere video profesionale si sisteme de securitate, cu o prezenta locala in 136 de tari si peste 1.500 de parteneri din intreaga lume.
      

Future Fiber Technologies (FFT) produce si comercializeaza o gama larga de sisteme de detectare si localizare a intruziunilor prin fibra optica pentru securitatea perimetrala, a conductelor si a retelelor de petrol si gaze, solutiile FFT sunt printre cele mai eficiente din lume privind asigurarea si protectia de active si infrastructuri critice.
   

Magnetic Autocontrol GmbH produce si comercializeaza bariere magnetice si porti electronice pentru controlul accesului persoanelor si vehiculelor. Ofera produse de control al accesului vehiculului, cum ar fi controlul accesului, parcarea si barierele de taxare; produse de acces controlate pentru pietoni, inclusiv controale de acces, produse de colectare a tarifelor automate, produse de imigrare si produse de protectie perimetrala. Produsele companiei sunt utilizate in parcari publice, spatii comerciale, intrari, statii de taxare, garaj de parcare, parcare subterana, parcare in aer liber, locuri de control al biletelor, aeroporturi si spatii publice / private.TeleRadio Engineering Pte Ltd este lider mondial in productia de sisteme de supraveghere sub vehicule. Seria UV ™ a sistemelor de supraveghere sub vehicule UV1, UV2 si UV3 sunt recunoscute drept cele mai rapide si precise sisteme de detectie. Printre clientii TeleRadio se numara cei din sectoarele de aparare, securitate si comercial
 
GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentilitate si prelucrare date.

 DE ACORD