HomeGTS TelecomCertificari

Certificari


Licenta ONJN clasa a II-a, pentru activitatea de management si facilitati de
gazduire pe platforma de jocuri     
            
GTS Telecom detine Licenta pentru activitatea de management si facilitati de gazduire pe platforma de jocuri, acordata, pentru o perioada de 10 ani, prin Decizia Oficiului National pentru Jocuri de Noroc nr. 882, din data de 19.05.2016. Aceasta reprezinta certificarea calitatii serviciior GTS Data Center si ne asigura dreptul legal de a gazdui echipamentele si datele organizatorilor de jocuri de noroc traditionale si online in centrele de date din Bucuresti si Cluj-Napoca.
 

Certificari ISO 9001 si 27001 in vigoare                    
GTS Telecom a implementat și operează un Sistem de Management al Securitatii Informatiei in conformitate cu cerințele ISO 9001 si ISO/IEC 27001 in vigoare, certificat de DNV Business Assurance.
Politica GTS în domeniul securitatii poate fi gasita aici.
 


Declaratia de compliance ISO 27018   
Pentru a raspunde complet si profesionist cerintelor clientilor sai de cloud si datacenter,
GTS Telecom este conform si cu cerintele standardelor ISO/IEC 27018: 2014
Declaratia GTS privind compliance cu ISO 27018 poate fi gasita aici.


Certificare MEF
GTS Telecom este membru al MEF, o alianta globala a industriei, care actioneaza ca organism de standardizare pentru serviciile Carrier Ethernet. Valorificand avantajul accesului direct la specificatiile tehnice si la noile standarde definite de MEF, GTS si-a certificat cu succes serviciile Ethernet, asigurand conformitatea serviciilor GTS Ethernet Line si GTS Ethernet VPN cu specificatiile tehnice MEF 9 si MEF 14.

Alte certificari
Compania detine certificari ISO 14001 si OHSAS 18001.
Politica GTS în domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale poate fi gasita aici.

GTS a finalizat programul de certificare pentru profesionistii in telecomunicatii si retele. Astfel, inginerii nostri sunt printre primii din lume care au primit certificarea profesionala MEF.
GTS este primul operator din regiunea Europei Centrale si de Est care a obtinut aceste certificari, ceea ce ne confirma pozitia de lider pe pietele de Carrier Ethernet din aceasta parte a Europei.

GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.