Cariera in GTS

GTS este unul dintre cei mai importanti furnizori alternativi de servicii de telecomunicatii integrate din Romania. Compania combina acoperirea nationala cu accesul la reteaua regionala a Deutsche Telekom pentru a furniza o gama larga de servicii. De la servicii de voce si date la retele virtuale private complexe, servicii de data center si cloud, GTS combina cea mai noua tehnologie cu reteaua sa unica pentru a oferi solutii clientilor din industria de top. Cu o vasta experienta de operare de 25 de ani in Romania, compania si-a asumat angajamentul de a furniza excelenta si valoare in servicii clientilor reprezentand institutii guvernamentale, operatori sau societati comerciale.

Daca va considerati la fel de unici precum suntem noi, nu pierdeti oportunitatea de a face parte din compania GTS Telecom si incepeti-va calatoria chiar acum !

Posturi disponibile

Sunteti bineveniti sa va alaturati echipei noastre!

Succesul nostru se datoreaza oamenilor remarcabili care, zi de zi, asigura cele mai bune servicii pentru clientii nostri. Daca doriti sa faceti parte din compania GTS, verificati in mod regulat pagina de web Cariere si aplicati pentru posturile vacante pentru care va considerati potrivit!

Daca vreti sa va alaturati echipei noastre, puteti aplica acum la unul din posturile vacante listate mai sus sau puteti trimite oricand un CV si o scrisoare de intentie la adresa cv@gtstelecom.ro  sau fax. 031.2200.222, mentionand postul pentru care aplicati. Asiguram deplina confidentialitate a tuturor aplicatiilor.
Va rugam sa consultati aici Nota de informare in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal ale candidatilor.


ApplicationsGTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.