Conditii de utilizare

Website-ul www.gtsce.com este detinut si operat de catre GTS Cehia s.r.o avand sediul social la Přemyslovská 2845/43, Praga 3, Republica Ceha, inregistrata in Registrul Comercial al Curtii Municipale din Praga, sectiunea C,  Nr intrare 145533, Corporate ID: 28492170, Cod fiscal: CZ28492170 ("Operator"). Operatorul este autorizat sa exercite drepturile de operare la acest site, in conformitate cu Legea Ceha privind drepturile de autor, Nr.  121/2000 Coll. Toate drepturile rezervate.
Utilizarea acestui website reprezinta acceptarea termenilor de utilizare stabiliti aici. Oricare dintre politicile continute pe acest website sunt supuse schimbarii, fara preaviz, postarii publice de catre Operator sau la oricare dintre afiliatii sai.
Operatorul este operatorul cu privire la orice drept de autor in materialele postate pe acest site, inclusiv, dar fara a se limita la, orice text, designul paginii, desene tehnice, grafice, imagini, precum si orice drept de autor in selectarea si metoda de aranjare a fisierelor . Orice persoana este autorizata sa vizualizeze informatiile aflate pe www.gtsce.com doar pentru scopuri informationale. Cu exceptia cazului in care este declarat explicit  contrariul, publicarea, distribuirea, copierea sau reproducerea oricarei  informatii de pe acest site este interzisa fara acordul specific, in scris al  Operatorului.
Publicarea oricaror date sau informatii de pe website-ul www.gtsce.com, cu exceptia unei note de copyright, nu va fi considerata legala, cu exceptia cazului in care se prevede altfel in mod expres.
Persoanele fizice sau companiile care considera ca drepturile lor de proprietate intelectuala au fost incalcate, fie pe internet sau prin intermediul serviciilor on-line oferite de Operator pot contacta GTS Cehia sro, in mod direct sau prin intermediul agentilor lor autorizati, si pot solicita ca materialul sa fie eliminat sau accesul sa fie blocat. Operatorul va investiga plangerile respective. In cazul in care Operatorul confirma ca incalcarea are loc, aceasta va lua masurile corespunzatoare.
In cazul in care considerati ca drepturile dumneavoastra de proprietate intelectuala sunt incalcate, puteti directiona, de asemenea, cererea dvs. catre:

Sef Departament Juridic
GTS Central Europe
Herikerbergweg 238,
1101 CM Amsterdam Zuidoost
P.O. Caseta 23393, 1100 DW
Amsterdam Zuidoost
Olanda


Disclaimer

Toate informatiile din cadrul site-ului web sunt publicate cu buna credinta si exclusiv in scop de informare. Informatiile sunt furnizate de catre GTS Telecom SRL. Desi GTS Telecom depune eforturile pentru actualizarea si asigurarea corectitudinii informatiilor, nu oferim insa nicio garantie privind integralitatea, acuratetea, siguranta, adecvarea sau disponibilitatea in orice scop a site-ului web sau a informatiilor continute de acesta. Dumneavoastra va asumati complet riscul pentru orice actiune pe care o intreprindeti pe baza informatiilor disponibile pe site-ul nostru web si compania noastra nu este raspunzatoare pentru niciun fel de pierderi sau daune in legatura cu utilizarea site-ului nostru.

 
Informatii Autor Website
Acest site a fost creat si este mentinut de catre +421 Web Services, s.r.o. (www.plus421.com). In cazul in care aveti intrebari sau intampinati probleme tehnice, va rugam sa contactati autorii acestui site prin e-mail la office@plus421.com

GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.