Politici de confidentialitate

Domeniul de aplicare a acestei politici
In cadrul Grupului GTS ne-am angajat sa respectam  si sa protejam toate informatiile private si confidentiale pe care le obtinem atunci cand negociem cu terte parti, inclusiv la datele cu caracter personal ale persoanelor fizice (de exemplu, informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, adica o persoana fizica).

Grupul GTS este format din companii locale care furnizeaza servicii de telecomunicatii si de centre de date de telecomunicatii  in Europa Centrala si de Est, inclusiv Republica Ceha, Ungaria, Polonia si Romania ("Companiile GTS").

Aceasta politica de confidentialitate ("Politica") va va ajuta sa intelegeti ce fel de informatii colectam in legatura cu utilizarea site-urile noastre, comunicarea cu terte parti sau alte forme de interactiune si de furnizare a serviciilor noastre si modul in care procesam aceste informatii.

Tipurile de date cu caracter personal pe care companiile GTS le-ar putea colecta includ detalii privind numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, fax sau orice alte informatii profesionale care pot fi furnizate de noi. Fiecare dintre societatile GTS are propria politica de confidentialitate implementata pe baza cerintelor legale locale. In cazul unui conflict, politica de confidentialitate a companiei locale GTS va prevala asupra prezentei Politici atunci cand aveti de-a face cu respectiva companie locala GTS.

Utilizatorii si vizitatorii web trebuie sa citeasca cu atentie aceasta Politica inainte de a trimite orice informatii cu caracter personal si / sau cand compleaza  orice formular electronic postat pe site.
Prin utilizarea site-ului GTS si / sau prin transmiterea datelor cu caracter personal, va exprimati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in conditiile prevazute in aceasta Politica. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica, va rugam sa nu ne furnizati datele dumneavoastra personale.

Utilizarea datelor cu caracter personal
GTS Telecom SRL, membra a Grupului GTS, se angajeaza sa respecte si sa protejeze toate informatiile private si confidentiale pe care le-ar obtine in relatia cu terte parti, incluzand si datele cu caracter personal, asa cum sunt definite de dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile ulterioare (“Legea”). 

Am putea colecta date cu caracter personal de la dumneavoastra prin utilizarea chestionarelor  si a formularele de inregistrare, prin contact personal cu dvs (de exemplu, prin telefon), si cand ne trimiteti mesaje e-mail cu detaliile dumneavoastra. Vom folosi datele dumneavoastra personale numai in conformitate cu legile si reglementarile aplicabile si in cazul in care o astfel de utilizare este relevanta pentru interactiunea dintre dumneavoastra si GTS in scop profesional, de exemplu, pentru a va furniza oricare dintre serviciile convenite, de facturare, de gestionare a retelei, pentru a proteja drepturile noastre si interesele legitime si in alte cazuri in care ne este permis sa facem acest lucru fara acordul dumneavoastra prealabil, sau in alt mod in care a fost furnizat consimtamantul dumneavoastra. GTS nu va vinde, comercializa sau inchiria datele dumneavoastra personale.

Prin prezenta politica dumneavoastra beneficiati, prin detaliile de mai sus, de dreptul de informare prevazut de art. 12 din Lege.

In conformitate cu dispozitiile Deciziei Presedintelui A.N.S.P.D.C.P. (“Autoritatea”) nr. 100/2007 pentru stabilirea cazurilor in care nu este necesara notificarea prelucrarii datelor cu caracter personal, GTS Telecom SRL este exonerata de a formula notificare catre Autoritate, avand in vedere ca prelucrarea de date cu caracter personal se face fata de persoanele de contact ale entitatilor de drept public sau privat exclusiv in scopul activitatii profesionale si de protocol, prin tinerea unei evidente a datelor de contact.

De asemenea, in anumite situatii, GTS Telecom SRL poate actiona in calitate de persoana imputernicita in sensul art. 3 lit. f) din Lege.


Furnizarea de produse si servicii
Putem folosi datele dvs. personale pentru a indeplini solicitarile dumneavoastra, procesarea comenzilor sau orice ar putea fi necesar pentru executarea sau aplicarea contractului incheiat intre dumneavoastra si GTS, pentru a asigura functionalitatea si siguranta produselor si serviciilor noastre, pentru a va identifica si pentru a preveni si investiga fraude si alte abuzuri.

Dezvoltarea de servicii
Putem folosi datele dvs. personale pentru a dezvolta serviciile noastre. Cu toate acestea, pentru cea mai mare parte vom folosi numai informatii agregate si statistice in dezvoltarea serviciilor noastre. Am putea folosi, de asemenea, datele dvs. personale pentru a ne personaliza oferta si a va oferi servicii relevante pentru dvs, de exemplu, pentru a face recomandari si afisa continut personalizat si servicii de publicitate disponibile pe site-urile noastre. Am putea corela datele personale cu utilizarea de catre dvs. a unui serviciu GTS cu alte date personale pe care le detinem despre dvs, cu exceptia cazului in care datele cu caracter personal au fost colectate pentru un scop diferit. Am putea crea date statistice pe baza datelor dumneavoastra vs. personale.

Marketing si Comunicarea cu dumneavoastra
Putem folosi datele dvs. personale pentru a comunica cu dvs, de exemplu, pentru a furniza informatii cu privire la produsele sau serviciile pe care le folositi sau pentru a va contacta pentru sondaje privind satisfactia clientului. S-ar putea folosi datele personale pentru scopuri de marketing sau cercetare, de exemplu, pentru a desfasura activitati de cercetare de piata si am putea, in conformitate cu legislatia in vigoare,sa  va contactam pentru a va informa ce servicii noi sau promotii va putem oferi. De asemenea, o parte dintre produsele si serviciile noastre pot fi folosite pentru a promova servicii ale altor companii. Cu toate acestea, GTS nu va divulga datele dvs. personale catre orice companie pentru scopuri de marketing fara consimtamantul dumneavoastra prealabil.

Utilizarea de "Cookies"
GTS poate utiliza "cookies" pe site-urile sale.  "Cookie-urile" sunt informatii pe care un site web le lasa pe un hard-disk de computer utilizatorilor, astfel incat sa isi poata aminti anumite informatii despre dumneavoastra atunci cand veti reveni pe acel site sau unul inrudit. GTS nu va folosi datele dumneavoastra personale trimise intr-un cookie in scopuri de marketing si nu va dezvalui aceste date catre terte parti fara consimtamantul dumneavoastra. GTS poate utiliza cookie in scopuri statistice. In cazul in care doriti sa nu  primiti cookie-uri de la site-urile GTS, puteti seta browserul dumneavoastra sa va avertizeze inainte de a accepta cookie-uri si sa refuze cookie-uri atunci cand browser-ul dumneavoastra va avertizeaza de prezenta lor. Puteti activa, de asemenea, cookie-urile de pe browser-ul dvs. sau puteti sterge cookie-urile instalate, dar acest lucru poate afecta experienta dvs. pe site-ul web.

Mijloacele de prelucrare a datelor si de securitate a datelor
Companiile GTS au implementat masuri corespunzatoare  tehnice si de securitate informationala pentru a preveni divulgarea neautorizata sau ilegala, accesul, pierderea accidentala sau ilegala ,distrugerea sau alterarea, transferul, dezvaluirea neautorizata, accesul neautorizat sau alte daune asupra datelor personale. Astfel de masuri includ utilizarea de firewall-uri, servere securizate, criptare, sisteme corespunzatoare drepturilor de acces de management si proceselor, selectarea atenta a procesoarelor si a altor masuri tehnice si comerciale rezonabile pentru a oferi protectie adecvata pentru datele dumneavoastra personale impotriva utilizarii sau dezvaluirii neautorizate. Daca este cazul, se pot face, de asemenea, copii de rezerva si este posibila folosirea de astfel de mijloace pentru a preveni deteriorarea sau distrugerea accidentala a datelor dumneavoastra personale. Aceste masuri asigura un nivel adecvat de securitate in raport cu riscurile inerente prelucrarii datelor cu caracter personal ce trebuie protejate. Datele dumneavoastra personale, detinute in siguranta,  vor fi accesibile doar personalulului autorizat selectat de GTS.

Transferul de date cu caracter personal
GTS este un grup international de companii care opereaza in mai multe jurisdictii, de obicei cunoscut sub numele de GTS Central Europe. Produsele si serviciile noastre pot fi furnizate utilizand resursele si serverele enumerate de companiile GTS, prin urmare, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate la nivel transfrontalier in afara tarii in care folositi serviciile catre una sau mai multe companii GTS. In cazul in care nivelul de protectie a datelor cu caracter personal intr-o anumita tara nu este in conformitate cu cel din Spatiul Economic European, vom lua masuri pentru a ne asigura ca exista o baza legala pentru un transfer de date si o protectie adecvata va fi acordata datelor dumneavoastra personale in conformitate cu legile aplicabile.

Drepturile dumneavoastra asupra datelor dumneavoastra personale detinute de catre GTS
GTS va pastra informatiile dumneavoastra atat  timp cat ni se cere dpdv  legal, sau cat este relevant pentru scopurile pentru care au fost colectate informatiile, insa nu mai mult de zece ani. Drepturile dvs asupra datelor cu caracter personal colectate si prelucrate sunt stabilite in mod special in legile locale si reglementarile aplicabile in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal. Aveti dreptul de a va accesa datele dumneavoastra personale ce au fost colectate si  procesate de companiile GTS, si de a solicita informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de catre companiile GTS.

In cazul in care doriti sa aflati datele personale pe care le detinem despre dumneavoastra sau daca doriti sa rectificati, stergeti orice date personale incomplete, incorecte sau depasite, sau daca doriti sa inceteze prelucrarea datelor personale pentru orice scop, va puteti exercita aceste drepturi contactandu-ne prin intermediul punctelor de contact mentionate pe acest site. Va rugam sa retineti ca, in unele cazuri, in special, daca doriti sa stergeti sau sa inceteze prelucrarea datelor cu caracter personal, acest lucru poate insemna, de asemenea, sa nu mai fim in masura sa continuam furnizarea de servicii pentru dumneavoastra.

Punerea in aplicare a acestei politici
GTS a numit un responsabil cu protectia datelor. La solicitarea dumneavoastra, vom fi in masura sa va punem  in contact cu acesta. Daca aveti o intrebare sau solicitare cu privire la aceasta Politica sau o plangere cu privire la modul in care GTS a folosit datele personale, persoana in cauza va fi in masura sa va ajute.

Daca ati face o plangere catre responsabilul GTS cu protectia datelor si plangerea dumneavoastra nu poate fi rezolvata pe deplin, plangerea dumneavoastra va fi transmisa sefului departamentului juridic al GTS spre a fi solutionata. Daca plangerea dvs. este inca in imposibilitatea de a fi rezolvata pe cale amiabila, va fi escaladata. Orice constatare de abuz a datelor personale de catre GTS va fi remediata in cel mai scurt timp posibil.

GTS foloseste cookieuri
Pe acest site utilizam cookie-uri. Continuand să utilizați acest site, sunteti de acord cu politicile noastre de confidentialitate si utilizarea cookie sau, puteti gestiona cookiurile prin saterile browserului. Pentru a elimina acest mesaj va rugam sa confirmati acordul dumneavoastra.
 DE ACORD